GLS futárSzállítási feltételek

Azon vásárlóinknak, akik nem tudnak minket személyesen felkeresni, GLS futárszolgálattal juttatjuk el a csomagjaikat. Neked nincs más teendőd, mint weboldalunkon kiválasztani a megvásárolni kívánt terméket, megadni az adataid (esetleg emailen vagy telefonon egyeztetni kollégánkkal) majd pedig várni a kiválasztott készüléket.

A munkanapokon, 14:00-ig leadott rendeléseket akár már másnap kézhez kaphatod. A csomagküldés az ország egész területére 2200Ft-tól 3200Ft-ig terjedhet, attól függően, mekkora, és milyen értékű csomagról van szó. Példa: ha iPhone-t rendelsz, akkor 2200Ft-os utánvéttel számolhatsz, MacBook esetén a feladás díja 3200Ft. A termék árát készpénzben, a futárszolgálat munkatársának tudod majd kifizetni. Cégünk a GLS Hungary futárszolgálattal szállíttat.

Személyes átvételre mindhárom üzletünkben lehetőséged van: Tatabányán a Vértes Center bevásárlóközpontban találtok meg minket, Budapesten pedig a WestEnd City Center bevásárlóközpontban, a legalsó szinten, a SPAR-ral szemben van az üzletünk. Kecskeméten a Malom Központban keressétek boltunkat a P1 szinten. A weboldalon hirdetett minden termékünk a boltban van, esetleges megrendelés esetén azonnal átvehetőek. Amennyiben a megrendelni kívánt termék egy másik boltunkban van, kérd kollégáink segítségét, díjmentesen eljuttatjuk bármely boltunkba, hogy személyesen vehesd át.

A boltunkban található Apple készülékeinkről csakis 0% áfatartalú számlát áll módunkban kiállítani - amely készülékeinknél 27% áfatartalmú számlát tudunk kiállítani, azokat a leírásban és árkátyán jelezzük.

Amennyiben a személyes átvételi módot választod, biztos lehetsz benne, hogy minden segítséget megkapsz majd a készülék beüzemelésével kapcsolatban. Ráadásul így ki tudod próbálni, meg tudod vizsgálni a kiszemelt terméket, igény esetén pedig a legkülönfélébb tartozékokkal, kiegészítőkkel is tudunk szolgálni.