MacXimum.hu

Minden ember álma, hogy a saját útját járja, és olyan dologgal foglalkozzon, amit szeret, és amihez ért. Mi igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen hosszas tervezgetés és előkészítés után, 2014.11.11-én megnyithattuk üzletünket a WestEnd aluljárószintjén, a SPAR-ral szemben. Cégünk apró, családi vállalkozásként indult, 100%-ig magyar tulajdonú.

2016.10.28-án Tatabányán, a Vértes Center bevásárlóközpontban nyitottuk meg második üzletünket. A profilunk ugyanaz, ahogy célunk sem változott. A lehető legjobb áron, a lehető leggyorsabban szervizelni az Apple készülékeket, mindemellett rengeteg kiegészítővel, és készülékkel várunk itt is.

2017.06.20 egy újabb fontos dátum volt a MacXimum életében, ugyanis megnyitottuk harmadik boltunkat Kecskeméten, a Malom Központ P1 szintjén. Ultragyors szervizzel, számtalan kiegészítővel, valamint használt és új Apple készülékekkel várunk itt is.

Csakis Apple termékek szervizelésével, adásvételével foglalkozunk, valamint prémium kiegészítőket is forgalmazunk iPhone, iPad és Mac készülékhez.

Célunk, hogy egy barátságos, és könnyen megközelíthető üzletben intézhesd a kedvenc termékeddel felmerülő dolgokat. Az elérhető maximumra törekszünk, mind gyorsaságban, mind a kiszolgálás minőségében.

Bármilyen kérdésben segítünk: ha gondod akadt az Apple ID-vel, ha üvegfóliát, esetleg egy megfelelő védelmet nyújtó tokot szeretnél, ha kérdésed van hibásan működő Apple termékeddel, keresd bátran a MacXimum-ot.

MacXimum - Budapest, WestEnd

Üzletünk a WestEnd Bevásárlóközpont legalsó szintjén helyezkedik el, a Ferdinánd-híd felöli oldalon,
közvetlenül a SPAR-ral szemben. Metróval és villamossal is könnyedén megközelíthető.

Telefonszámunk: +3630-4896884

Fizetési lehetőség: Készpénz

Parkolás: a WestEnd mélygarázsában (díjköteles, 350Ft/óra).

MacXMacXimum -Tatabánya, Vértes Center

Üzletünk a Vértes Center Bevásárlóközpontban található (MÁV pályaudvar mellett, a Volán buszpályaudvarral egybeépítve. A főbejárat a Győri útra, Tatabánya legforgalmasabb főútjára nyílik).

Telefonszámunk
: +3630-7087728

Fizetési lehetőség: Készpénz

Parkolás: a Vértes Center mélygarázsában (díjmentes).

MacXimum - Kecskemét, Malom Központ

Üzletünk a Malom Központban található (Kecskemét központjában a Városháza és a Nagytemplom szomszédságában) a P1 szinten, közvetlenül a DIGI üzlete mellett.

Telefonszámunk: +3630-6021662

Fizetési lehetőség: Készpénz

Parkolás: a Malom Központ mélygarázsában (díjköteles, 250Ft/óra).

Cégadataink:

MacXimum.hu Kft.
Adószám: 25050466-2-42
Székhely: 1062 Budapest, Váci út 1-3, Magyarország
Alapítás dátuma: 2014.10.08.