Macximum.hu

MacXimum.hu 

 

Minden ember álma, hogy a saját útját járja, és olyan dologgal foglalkozzon, amit szeret, és amihez ért. Mi igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen hosszas tervezgetés és előkészítés után, 2014.11.11-én megnyithattuk üzletünket a WestEnd aluljárószintjén, a SPAR-ral szemben. Cégünk apró, családi vállalkozásként indult, 100%-ig magyar tulajdonú.

2016.10.28-án Tatabányán, a Vértes Center bevásárlóközpontban nyitottuk meg második üzletünket. A profilunk ugyanaz, ahogy célunk sem változott. A lehető legjobb áron, a lehető leggyorsabban szervizelni az Apple készülékeket, mindemellett rengeteg kiegészítővel, és készülékkel várunk itt is.

2017.06.20 egy újabb fontos dátum volt a MacXimum életében, ugyanis megnyitottuk harmadik boltunkat Kecskeméten, a Malom Központ P1 szintjén. Ultragyors szervizzel, számtalan kiegészítővel, valamint használt és új Apple készülékekkel várunk itt is.

Csakis Apple termékek szervizelésével, adásvételével foglalkozunk, valamint prémium kiegészítőket is forgalmazunk iPhoneiPad és Mac készülékhez.

Célunk, hogy egy barátságos, és könnyen megközelíthető üzletben intézhesd a kedvenc termékeddel felmerülő dolgokat. Az elérhető maximumra törekszünk, mind gyorsaságban, mind a kiszolgálás minőségében.

Bármilyen kérdésben segítünk: ha gondod akadt az Apple ID-vel, ha üvegfóliát, esetleg egy megfelelő védelmet nyújtó tokot szeretnél, ha kérdésed van hibásan működő Apple termékeddel, keresd bátran a MacXimum-ot.

Cégadataink:

MacXimum.hu Kft.
Adószám: 25050466-2-42
Székhely: 1062 Budapest, Váci út 1-3, Magyarország
Alapítás dátuma: 2014.10.08.