GaranciaGaranciális feltételek

Legyen szó akár kiegészítőről, akár Apple termékről, mi minden esetben garanciát vállalunk az általunk értékesített, vagy szervizelt készülékekre, termékekre.

Szerviz esetén az általános garancia ideje 6 hónap, mely a beépített alkatrészre, vagy az elvégzett javításra vonatkozik (ezek alól kivételt jelentenek a már korábban ázott, nem szakszerűen javított készülékek, melyet a készülék átadásakor jelzünk is ügyfelünknek).

Az Apple termékekre a hivatalos garancia időtartama az irányadó, mely minden esetben fel van tüntetve a termékleírásnál, és bárki számára ellenőrizhető az interneten. Ha a termékre érvényes Apple garancia már nincs, mi legalább 1 hónap, értékesítéstől számított garanciát vállalunk a használt készülékre, de az általános irányadó garancia időtartama 3 hónapÚj készülékekre 6 hónap, illetve 1 év garancia vonatkozik.

A szolgáltatófüggő készülékekre (T-Mobile, Vodafone, Telenor) minden esetben letiltás elleni élettartam garanciát vállalunk, ez alól kivétel nincs. Lehet akár használt, akár új, ha nálunk vásárolsz, nem kell aggódnod a letiltás miatt - mi adásvételi szerződésben vállalunk garanciát arra, hogy emiatt nem ér kellemetlenség a jövőben.